diumenge, 30 d’agost del 2009

PASTÍS DE SALMÓ



INGREDIENTS:

pa de motlle, he utilitzat un del LIDL que és allargat i sense vores, són 5 llesques. Crec que també se'n pot trobar al Gros Mercat
mahonesa
tomàquet triturat
salmó fumat
pernil dolç
tonyina
3 ous bullits


PREPARACIÓ:

En una safata es comença a posar la primera llesca de pa i s'unta de mahonesa i tomàquet i es cobreix de salmó, la següent llesca s'unta com abans i després es cobreis de pernil dolç i ou bullit tallat a làmines.
El tercer pis es cobreix de la tonyina i un ou bollit, tot xafat i mesclat amb mahonesa i una mica de tòmàquet, aconseguint així una pasta per cobrir el pa.



El quart pis es torna a cobrir de salmó, sempre untant el pa com he explicat abans, i per acabar, la última llesca també és cobreix de salmó i es decora al gust. Jo ho he fet amb ou, però ho deixo a la imaginació de cadascú.

Ja veieu que és fàcil i molt adequat per a la època en que ens trobem. Us animo a fer-la!!!

Bon profit!!!!

1 comentari:

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Hola!!!!! aquest pastís l'haig e tastar, perquè m'agraden tots els ingredients que heu fet. Per tant el poso a pendents per fer-lo. Per cert aquest pa de motlle ha de ser rebó. Jo m'he fet una fan de la pasta de full del LIDL, de les que he fet servir la millor. La veritat és que heu fet una recepta fàcil, complerta, i d'estiu. Salut!!!!!!!!!!